ÜZENETEK

Ezeken az oldalakon tudsz levelezni másokkal. Küldhetsz, fogadhatsz üzeneteket, és találsz egy jegyzettömböt is, amibe feljegyezhetsz mindent, amit nem akarsz elfelejteni.

Kapott üzenetek
Itt tárolódnak a kapott üzeneteid. Amire már nincs szükséged, természetesen törölheted. Egy idő után az üzenetek maguktól is törlődnek.
Elküldött üzenetek
Itt ellenőrizheted, vagy nézheted vissza elküldött üzeneteidet. Innen is tudsz törölni, és látod azt is, hogy a címzett olvasta-e a leveled, vagy sem.
Új üzenet írása

Innen küldhetsz üzeneteket másoknak. Add meg a "címzett" mezőbe a sorszámot, alá pedig írhatod az üzenet szövegét. Végül " Elküld" gomb.

Ha adminnak vagy moderátornak szeretnél írni, akkor a jobboldali mezőbe kell beírni a számát. A moderátorok listáját a fórumról nyíló link alatt találod.

Tiltólista
Amennyiben nem szeretnél valakitől üzeneteket fogadni, itt blokkolhatod a leveleit. Egyszerűen írd be a sorszámát az üres mezőbe! Több ország megadása is lehetséges - ilyenkor írd a sorszámokat egymás után, és vesszővel válaszd el őket!
Jegyzetek

Ide azt írsz, amit akarsz. Ha van valami feljegyeznivalód a játékkal, vagy bármi mással kapcsolatban, itt elmentheted. A jegyzet mérete limitálva van, tehát nem tárolhatsz benne túl sok karatkert. Amennyiben a kiegészítéssel már túllépnéd a limitet, akkor az nem mentődik el.

Oldal tetejére